TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Konyhai edények

A minőségi konyhai termék hosszú távú befektetésnek számít. A magas minőséget képviselő edények, lábasok, edényszettek akár évtizedeken át használhatók, a bennük könnyedén és gyorsan elkészülő étel finom és egészséges lesz, ráadásul súrolás nélkül is egyszerűen elmosogathatók, tisztán tarthatók. Ezen edények külleme is szemet gyönyörködtető, így valóban teljes körűen örömet szereznek használóiknak.

Változatos kínálatunk arra irányuló törekvésünket tükrözi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb edényt, edényszettet. Rozsdamentes, tapadásmentes, valamint öntöttvas konyhai edények, melegentartók, chafingek, kukták, illetve az időtlen zománcozott fazék, lábas válaszék és a több darabból álló, akár a konyhában szükséges összes főzőedényt tartalmazó edénykészletek számtalan kivitelben és színben sorakoznak webáruházunk virtuális polcain.

AKCIÓ KERT HÁZTARTÁS SÜTŐFORMÁK
SERPENYŐK POHARAK TÁLAK ÉTELESEK

Kiemelt szempont nálunk a magas minőségre törekvés, ezért szerepel kínálatunkban többféle anyagú és kivitelű termék.

rozsdamentes inox edények népszerűségének egyik oka, hogy anyaguk minimum krómot tartalmaz, amely oxigénnel társulva rozsdásodásmentes felületet hoz létre az edényen és ennek köszönhetően a benne készülő étel egészségesebb lesz. További előny, hogy ez a felület kevésbé sérülékeny, így főzéskor bármilyen keverőeszközt használhatunk, az edény alján nem okoz karcolást, sérülést, valamint egyszerűen elmosható, könnyen tisztítható.

tapadásmentes edények melletti legfőbb érv, hogy az étel nem ragad le és nem ég oda az edény aljára, így kevés zsiradék hozzáadásával is egyenletessé válik a sütés és a főzés, párolás és ezáltal ételeink biztosan nem tocsognak a zsírban, egészségesek lesznek.

Az öntöttvas edény anyagának sajátosságából következik, hogy egyenletesen melegszik fel és kiváló hőeloszlást, illetve hőtartást biztosít, amelynek eredményeként az ételek egyenletesen főnek és sülnek át benne. Tűzhelyen, sütőben, grillsütőn és kemencében egyaránt használhatók, arra kell vigyázni csak, hogy a fogantyúkhoz mindig edényfogó kesztyűvel nyúljunk, kivéve, ha a gyártó szilikon fogóval látja el. Szintén anyagukból következően ezek a lábasok, fazekak nagyobb súlyúak, de minél nehezebbek annál jobb a minőségük is.

chafingek (ejtsd: cséving) asztali étel melegen tartók, amelyek ma már nem csak a svédasztalos rendezvények, éttermek, szállodák edényeinek számítanak. Webáruházunk kínálatában otthoni használatra tervezett, különféle méretű és formájú chafingek megtalálhatók, amelyekkel vendégeinknek órákon át, kényelmesen biztosíthatjuk a meleg ételt.

kukták sokunk megunhatatlan edényei, hiszen zárt terükben a hosszú főzést igénylő ételek gyorsabban elkészülnek és az ízek is intenzívebbek, magasabb tápanyagtartalmúak lesznek. A főzési idő rövidülése energiamegtakarítást eredményez, amely egy újabb indok a kukta használatához.

zománcozott edény sosem megy ki a divatból, leginkább a savnak, lúgnak ellenálló és ezáltal korrózióálló, higiénikus anyagfelületének köszönhetően. Sokak szerint nagymamáink ízei kizárólag a zománcozott lábasokban, fazekakban idézhetők elő. Arra kell csak ügyelni, hogy a zománcréteg ne pattanjon le a fémről, ha mégis megtörténik, egészségünk érdekében érdemes cserélni az edényt.

Ha már tudjuk, hogy milyen edényt szeretnénk megvásárolni, érdemes készletben gondolkodni, hiszen a gyártók által méret, sokoldalú használat vagy teljes konyhai felszerelés alapján összeállított szettek kedvezőbb áron beszerezhetők, mint külön-külön összeválogatva.