Szűrés

Márka
Ár
17 144 Ft - 23 815 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Melegentartók, Chafingek

Mindenki ismeri a rendezvények, éttermek, fogadások büféasztalain az ételek melegen tartására szolgáló chafing (ejtsd: cséving) eszközt. Ennek a rendkívül praktikus melegentartó berendezésnek a birtoklása már nem csak a vendéglátóhelyek és intézmények kiváltsága, az otthoni használatra készült változat bármelyik háztartás konyhájának tartozéka lehet manapság már.

A fém kereten elhelyezett hordozható ételtároló chafing elsődleges funkciója, hogy az edényrészben lévő ételeket folyamatosan melegítve, hosszú órákon át képes legyen azokat melegen tartani.

A nagyobb létszámú családi, baráti összejöveteleken nagyon hasznos eszköz és nem mellesleg látványos is az elegáns hőálló üveg tál (szögletes vagy kerek formában) az alatta égő lánggal. S ha már a kialakítást említjük, az egy tálból álló változat mellett akár két edényes, sőt leveses és sültes-köretes chafingek is elérhetők kisebb és nagyobb kivitelben is. 

Az előnyök felsorolása hosszú lenne, azt viszont ki kell emelni, hogy a chafing edények sütésre, tálalásra és tárolásra is alkalmasak, sokoldalú felhasználási lehetőséggel bírva.

A sütő mellett mikrohullámú sütőben, sőt hűtőszekrényben, fagyasztóban is használhatók és tisztításuk is végtelenül egyszerű, akár kézi mosogatással, akár mosogatógépben tisztítjuk azokat.

A melegentartó edények használatával az ételek ízletesek, a húsok omlósak, a köretek frissek maradjanak, mint az első főzés, sütés idején. A túlfőzéstől, odaégéstől nem kell tartani, a chafing edényben nem főni vagy sülni fog az étel, egyszerűen csak a hőmérsékletét tartjuk folyamatosan melegen

Ha praktikus, sokoldalúan használható konyhai segítőre vágyunk, érdemes beszerezni a kedvünkre való, szükségleteinknek megfelelő chafing eszközt. A hasznos mivolta mellett vendégeinknek éttermi körülményeket biztosítunk és csodás gasztronómiai élménnyel örvendeztetjük meg őket.