TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Konyhai serpenyők

A konyhai eszközök között alapdarabok a serpenyők és nem véletlen a népszerűségük. Átlagosan minden háztartásban számos serpenyő lelhető fel, amelyek anyagukban, méretükben és az oldalfaluk magasságában, valamint a fogantyúk kialakításában térnek el egymástól. Éppen ennek a sokféleségnek tulajdonítható a konyhaszekrényben sorakozó serpenyők nagyobb darabszáma. Mindig a készítendő étel mennyiségének megfelelően választunk kisebb, közepes vagy akár egész nagy űrtartalmú eszközt, de az is szempont, hogy mit szándékozunk sütni vagy főzni benne.

AKCIÓ KERT HÁZTARTÁS EDÉNYEK
SÜTŐFORMÁK POHARAK TÁLAK ÉTELESEK

A gasztronómiában járatosaknak nem kell bemutatni a BerlingerHaus, a Carl Schmidt vagy a Blaumann márkákat, amelyek a magas minőség szinonimájaként vannak számontartva. Ezen serpenyők – és egyéb konyhai eszközök - külleme is szemet gyönyörködtető, így valóban teljes körűen örömet szereznek használóiknak. Burgundi, aquamarin, i-rose, ebony, moonlight, rose gold és black silver – hogy csak a legnépszerűbbeket említsük a palacsintasütő, wok és grill serpenyő, halsütő, tojássütő, szószos és egyéb serpenyők, serpenyőkészletek sorában.

Ami közös: a serpenyők funkciója, a bármilyen zsiradékban sütés, párolás, esetenként főzés. Ez utóbbira a magasabb falú serpenyőket, sütésre az alacsonyabbakat célszerű használni, a speciálisan egy adott étel készítésére szánt eszközt pedig annak megfelelően hal, tojás, grillételek, stb. készítésére.

Mint minden edény esetében, itt is különféle bevonattal ellátott változatok széles kínálata áll rendelkezésünkre.

Az öntöttvas serpenyőben egyenletesen melegszik fel az étel, és mivel az anyag kiváló hőelosztási képessége mellett a hőtárolás is előnyös tulajdonsága, ezért hosszan is tartja a hőt, az étel sokáig meleg marad benne.

tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyőkben kevesebb zsiradékkal, egészségesen süthetünk, és az étel biztosan nem ragad le, így nem csak az íze lesz mennyei, de a mosogatással sem lesz gondunk.

palacsintasütők egészen alacsony fallal rendelkeznek, amelyekben könnyedén eloszlathatjuk a tésztát és egyszerűen fordíthatjuk, kiemelhetjük a kész sós vagy édes palacsintákat.

wok speciális serpenyő, amely alakjának és anyagának köszönhetően gyors és minimális zsiradékkal sütést, pirítást tesz lehetővé. Érdemes gyakrabban használni és több ételünket készíteni benne.

grill serpenyő méltán népszerű, hiszen használatával pillanatok alatt elkészülnek tűzhelyünkön a fűszeres húsok, zöldségek a téli hónapokban is.

Ha pedig több serpenyőt is szeretnénk egyszerre, költséghatékonyabb készletet választani, amelyben a gyártó általi összeállítások között biztosan megtaláljuk a számunkra legjobban tetszőt.