TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Kert

Munkából hobbi lesz, ha a megfelelő kerti és barkácseszközökkel látunk a feladatnak.

Ha van egy talpalatnyi földed, két ügyes kezed és megfelelő szerszámaid, gazdag ember vagy – tartja a mondás. Az első kettő személyes adottság, a harmadikat, az említett modern kerti és barkács eszközöket magas minőségben garantáljuk hozzá.

AKCIÓ KONYHAI ESZKÖZÖK HÁZTARTÁS TAKARÍTÁS
FÜRDŐSZOBA AUTÓ-KERÉKPÁR KUTYA-CICA PARTY KELLÉK

A kert a pihenés, a feltöltődés helyszíne. De hogy valóban örömünket leljük a szép környezetben, az rengeteg tennivalót kíván. Dísznövény, virág vagy gyümölcsfák alkotta zöld terület, sziklakert, terasz vagy balkon – mind varázslatossá tehető a növényzet megfelelő gondozásával. A nagyobb kertek tulajdonosait létra, permetező kanna, locsolótömlő és azok tartozékai: locsolófej, locsoló pisztoly tartalmas kínálatával segítjük. A kisebb területek szebbé tételéhez virágcserepek, virágtartók, virágládák, rekeszek, kannák, locsolók, virág permetezők állnak rendelkezésre. Az esztétikumot fokozza a megfelelően megválasztott kerti világítás és a manapság népszerű kerti törpék, állatfigurás szolár lámpák elhelyezése.
Tavasztól őszig kötelező tartozék itt a grillsütő és a bográcsállvány a halfőző és bogrács tartozékokkal, illetve az egyéb grill eszközök, kerti játékok, medencék és kerti bútorok.
S ha már kikapcsolódás, ne feledkezzünk meg a kreatívabbakról, akik számára barkács eszközök, szerszámok, zsinegek, rögzítők, ecset, kesztyűk, fóliatermékek állnak alkotói tevékenységükhöz rendelkezésre.