TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Kutya-Macska-Haszonállat

A házi kedvencek és a gazdik közös örömét szolgálják a kutya-macska-haszonállat kategória eszközei.

Amikor azt mondjuk, hogy termékeinket a család minden tagja számára ajánljuk, a szeretett négylábúakra, a kutya-macska lakótársainkra és a baromfiudvar haszonállat élőlényeire is gondolunk. Meg a gondos gazdikra, akik együtt örülnek a megajándékozott kis kedvenccel.

AKCIÓ KERTI ESZKÖZÖK HÁZTARTÁS TAKARÍTÁS
FÜRDŐSZOBA AUTÓ-KERÉKPÁR KONYHAI ESZKÖZÖK PARTY KELLÉK

A velünk élő állatok: a kutyák, cicák és a baromfiudvar szárnyas haszonélő állatainak gondozása öröm és felelősség is egyben. Másféle gondozást kíván a sok esetben velünk egy lakótérben élő szőrös kedvenc és a kapirgáló baromfi.
Az előbb említettek számára kényelmes és könnyű kutya-macska hordozók, almok és ágyak, műanyag és króm – dupla vagy akár habzsolásgátló kialakítású -kutya-macska tálak szerepelnek kínálatunkban. A biztonságot szolgáló nyakörvek, pórázok, a szintén hasznos kutya-macska játékok, a kutya-macska textíliák és sok más egyéb kutya-macska termékek között is válogathatnak továbbá webáruházunkban a gondos gazdik.
Haszonállatoknak is találhatók nálunk műanyag áruk és egyéb termékek: a szárnyas élőlényeinkre, a csibékre, tyúkokra, pulykákra gondolva itató és etetést segítő eszközöket kínálunk kedvező árakon, széles választékban.