TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Takarítóeszközök

A korszerű takarítóeszközökkel öröm a takarítás.

Aki nem hiszi, nézzen csak szét a modern háztartási termékek és takarítóeszközök kínálatában és garantáltan elámul. Centrifugás felmosószett, teleszkópos nyél, tartállyal ellátott padlófeltörlő, öncsavaró felmosófej – csak néhány az okosan felépített eszközök közül. De választékunk többi darabja is figyelmet érdemel.

AKCIÓ KERT HÁZTARTÁS KONYHA
FÜRDŐSZOBA MOSOGATÁS BARKÁCS AUTÓ

A XXI. századi takarítóeszközök: az élénk színű modern felmosó szett, a puha kefék, szivacsok, kendők azok számára is élményszerűvé teszik a takarítást, akik korábban nem szívesen nyúltak még a mosogatószivacs vagy a padlótörlő felé sem. Persze a készletünkben fellelhető említett eszközök sem a régiek már: az előbb említett mosogatószivacs antibakteriális és akár alma vagy citrom illatban is elérhető, a törlőkendő meg univerzális kivitellel feledteti velünk a takarítás korábbi rossz élményét.
A mai háziasszonyok valóban dalolva végeznek háztartási munkát, hiszen a korunk követelményeihez igazított ablakmosó, de még a műanyag vagy fém anyagú, akár dekoros nyelű partvis, seprű és szemétlapát jelentős mértékben megkönnyíti és gyorssá teszi a takarítást. A
Az elhasználódott vagy megújítás céljából cserélendő tartozékokat, mint a nyelek, illetve akár egy felmosófej és vödör is biztosítani tudjuk az érdeklődők számára. Ez utóbbi lehet csavarófejjel ellátott vagy fémfüles, újrahasznosított, csőrös vagy tető kiegészítővel megvásárolgató. De nem vesszük el a válogatás örömét, kellemes nézelődést kívánunk!