Szűrés

Márka
Termékcsalád
Ár
5 520 Ft - 16 933 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Rozsdamentes konyhai edények

Az inox, azaz rozsdamentes edények megközelítőleg két évtizede váltak széles körben ismertté és egyre népszerűbbé. Kezdetben a szokatlan megjelenítésük, az elegáns fémes ezüst külső hívta fel magára a figyelmet, később már a sütés-főzés során tapasztalt előnyös tulajdonságaik miatt vásárolták egyre többen és egyre nagyobb darabszámban ezeket a lábasokat, fazekakat. A mellettük szóló érveket hosszan sorolhatnánk a hosszú élettartamtól a karcmentességen át egészen a könnyen tisztántartható mivoltukig. 

A rozsdamentes edények előnyei között elsőként emíthető a hosszú élettartamuk. Költségkímélő megoldás konyhánkat inox edényekkel felszerelni, mert azok biztosan sok éven át hasznos segítőtársaink lesznek a gyakori, napi használat esetén is.

Anyaguk miatt "örök életnek" nevezik ezeket a lábasokat és fazekakat, mivel azok szinte elnyűhetetlen darabok. A rozsdamentes acél legalább 10,5% krómot tartalmaz, amely az oxigénnel króm-oxidot képez, s ez a felület óvja az acélt a rozsdásodástól. Egészségünk szempontjából fontos tényező ez és további jó hír, hogy kemény felülete nem igényel speciális keverőeszközöket, kiszedőket. Használhatjuk akár kedvenc fémlapátunkat vagy -kanalunkat, az edény alján nem okozunk sérülést.

Fontos viszont, hogy erős vegyi tisztítószereket ne alkalmazzunk az edények elmosásakor, de ezekre valójában szükség sincs, mivel az odaégett ételmaradék is könnyen eltávolítható egyszerű mosogatószerrel és szivaccsal, illetve mosogatógépben is moshatók. 

Kiváló választás tehát a kezdő háziasszonyoknak, de a gyakorlottabb szakácsoknak is, akár az intézményi konyhák, vendéglátóhelyek komplett felszerelését is jelenthetik. Alacsony árfekvésük, sokoldalú kihasználási lehetőségük, könnyű kezelhetőségük és tartós anyaguk miatt biztosan örömünket leljük bennük.