TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Zománcozott fazék, lábas

Kedvencünk a retró, így a régi idők konyháit idéző zománcozott edényeket is előszeretettel használjuk. De nem csak a nosztalgia az oka annak, hogy szívesen sütünk-főzünk, sőt tálalunk is ezekben a lábasokban, fazekakban, serpenyőkben. A vidéki hangulatú design mellett a benne készülő ételek finom íze a döntő. Sima, síkos felületű kivitelüknek köszönhetően ráadásul könnyen tisztán tarthatók, egyszerű és nagyszerű segítőtársaink a mindennapokban. 

A piros, a pöttyös, a libás és a zöldség-gyümölcs dekoros fedős vagy anélküli lábasok, fazekak, nyeles serpenyők, szeletsütők ma már fekete és kék változatban is elérhetők és jól illeszkednek a sorba.

De nem csak emiatt érdemes ezeket a termékeket választani, hanem mert a zománc egy olyan savaknak és lúgoknak ellenálló bevonat az edényeken, amely azon túl, hogy higiénikus, még korrózióálló is, azaz nem rozsdásodik, nem tapad. Éppen ezért készülnek zománcos bevonatú zsíros bödönök, bográcsok és halfőző edények is, amelyek szintén megtalálhatók kínálatunkban.

Használjuk hát örömmel ezeket a régi időket idéző pöttyös lábasokat, piros fazekakat, libás serpenyőket és fogyasszuk jó étvággyal a benne készült finomságokat!

Ha pedig megsérül a zománcbevonat az edényen, egészségünk érdekében a konyha helyett a teraszon, kertben, erkényen hasznosítsuk: ültessünk bele muskátlit vagy fűszernövényeket és gyönyörködjünk a gyerekkorukra emlékeztető dekorációban.