Szűrés

Márka
Termékcsalád
Ár
4 243 Ft - 31 455 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Tapadásmentes konyhai edények

Amiben az étel biztosan nem ég oda - a köztudatban ez a legelterjedtebb ismérve a tapadásmentes edényeknek. Igaz is, de ennél sokkal több előnnyel és pozitív tulajdonsággal bírnak ezek a lábasok, fazekak. Innovatív megoldás a gyártók részéről az, hogy speciális védőréteget alkalmaznak az edényeken tapadásmentes bevonattal. Az eredmény: minimális zsiradék használatával ízletes és egészséges ételek készítése, amely során ráadásul energiát takarítunk meg.
Hosszú élettartamuk tovább növeli ezeknek az edényeknek a népszerűségét, mivel megfelelő használat mellett sok éven át a konyhánk hasznos eszközei maradnak.

 

A tapadásmentes edények között az alumínium alapú, márvány és titán bevonatúak számítanak a legelőnyösebbnek.

Korunk kiemelt követelményeinek maximálisan megfelelnek: minimális zsiradékhasználatot, azaz egészséges táplálkozást tesznek lehetővé, a sütés és főzés során minimális energiafelhasználásra van szükség úgy, hogy eközben nem szabadulnak fel káros anyagok

Tény, hogy a nem a legolcsóbb edények közé sorolhatók, de hosszú távon gondolkodva kiváló konyhai befektetésnek bizonyulnak. Rendkívül tartósak és a minőségi, több rétegű bevonatuk nem lép reakcióba az étellel, így biztonságosan használhatók, nincs egészségkárosító hatásuk. További előnyként említendő a magas hővezető képességük, amelynek köszönhetően gyorsan, energiahatékonyan elkészülnek ételeink.

Alapvetően mindenféle tűzhelyen használhatók, de a gyártói tájékoztatót erre vonatkozólag is el kell olvasni használat előtt. 

Az edények használati idejének maximalizálása, a felület minél további épsége érdekében fa, műanyag, szilikon keverőeszközök használata ajánlott, de itt is a gyártói leírás a mérvadó. 

Összefoglalva: ha jól szeretnénk választani, az edény megfelelő űrtartalmának meghatározása mellett tartsuk szem előtt a tapadásmentes bevonat anyagát és rétegeinek vastagságát vagy számát a döntés meghozatalakor.