Szűrés

Márka
Termékcsalád
Ár
20 194 Ft - 88 180 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Edénykészletek

Edényszettek széles választékát kínáljuk webáruházunkban, de felmerülhet a kérdés: miért válasszunk teljes készletet az egy-egy darabos termékek helyett, illetve miképpen lehet és érdemes eligazodni a sokféle összeállítás között? 
Teljes szettet új konyha berendezése vagy a régi edények teljes cseréje esetén érdemes választani, mert olcsóbban hozzájuthatunk így a termékekhez, mintha egyesével tennénk azokat kosárba. Ajándékba is kiváló választás lehet egy-egy készlet, a meglepetésre szánt összegnek megfelelően kisebb 2-3 darabos vagy akár teljes, 22 termékes összeállításban is gondolkodhatunk.

 

 

Költözés vagy konyhafelújítás után a megújult, modernebbé vált környezet korszerűbb, szebb edényeket, konyhai eszközöket, berendezéseket, kiszedőket, késeket, evőeszközöket kíván. Ez a legjobb alkalom arra, hogy a megunt, rég nem szeretett, elhasználódott edényeinket a számunkra legmegfelelőbb színű, anyagú, felületű, kivitelű darabokra cseréljük. 

Elsőként érdemes átgondolni, hogy mire lesz szükségünk és fontos szempont az is, hogy háztartásunk hány főből áll. Nézzünk utána, hogy milyen edények közül választhatunk, melyek a rozsdamentes, a tapadásmentes, az öntöttvas és a zománcozott edények előnyei és hátrányai és mérlegeljünk, hogy nekünk melyik a legjobb, leghasznosabb.  

Egyes gyártóknál a termékcsaládok azonos színben vagy azonos dekorral készülnek. A választás tehát a jövőre nézve is fontos lehet, hiszen a most vásárolt szettet később az ugyanezen család további tagjaival bővíthetjük, illetve egészíthetjük ki, tehetjük teljessé az anyagi lehetőségeinknek megfelelően. De akár a családtagoktól is kérhetjük ezt karácsonyra vagy egyéb eseményekre ajándékba. 

A készletek összeállítása változatos: állhat azonos funkciójú edények különböző űrtartalmú darabjaiból (pl. különböző méretű lábasokból), de akár komplett felszerelésből (pl. lábasok, kiszedők, kések) is.
Tartsuk szem előtt döntésünk meghozatalánál a praktikus termékek változatos variációs lehetőségeit: a levehető nyelű serenyők, a különféle anyagú fedők további termékekhez is használhatók a jövőben.