TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Rózsafánk Sütő Alu 4+1

Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1
Rózsafánk Sütő Alu 4+1

PERFECT HOME rózsafánk készítő sütőforma, másnéven boldogi nagyrózsa sütőforma. A 4 részes virágfánk készítővel virág, lóhere,csillag és pillangó alakú fánkokat süthetünk könnyedén, gyorsan. A farsangi szezon kedvelt étele a fánk, de a magyar gasztonómiában is alap ételnek, desszertnek számít. Ezzel a nyeles formával akár nagyobb mennyiségben is gyorsan elkészíthető ez a különleges finomság.
Fogantyúval ellátott, praktikus fém konyhai eszköz.

 


Kattints az AKCIÓKÉRT!  25.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉK terméket adunk!!!

 

Bővebben
2 316 Ft
Részletek

A nyél hosszúsága: 26,5 cm
A formák átmérője: 7-8 cm 
Anyaga: alumínium, fa, műanyag

Tartozékok:
- 1 db nyél
- 4 db különböző, cserélhető forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)

Az ár a szettre vonatkozik.

Rózsafánk elkészítése:

Hozzávalók:
5 tojás
0,5 liter tej
20 dkg liszt
3 evőkanál cukor
csipetnyi só
késhegynyi sütőpor

Elkészítés:
A hozzávalókat keverjük el csomómentesre, majd forrósítsuk fel az olajat. Mártsuk bele az olajba a formát és pár másodpercig hagyjuk benne. Majd mártsuk a masszába a formát úgy hogy a tetején kb. 3 mm kiálljon. Ebben is pár másodpercig hagyjuk a formát majd mehet vissza az olajba. Néhány másodperc alatt aranybarna lesz, ekkor szedjük papírtörlőre, majd tálalás előtt szórjuk meg fahéjas porcukorral.


HÁZTARTÁS-KONYHA-KERT-TAKARÍTÁS

Minden, ami háztartás egy helyen

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek