Ideális befőzéshez és csomagoláshoz. Cellulóz alapú, víztisztán átlátszó természetes alapanyag. A befőző fóliával ellentétben hőre nem lágyul, viszont hajszálcsövessége révén vízzel érintkezve igen. Tehát a Celofán vízbe téve/áztatva válik lággyá és felhasználhatóvá, míg a műanyag Befőzési fólia vízre nem reagál, vízlepergető.
Figyelni kell rá, hogy a tartósítás/eltevés során ne érintkezzen a befőző üveg tartalmával, páclevével, hogy megszáradva kifeszülhessen az üveg tetején.
A Celofán ‘lélegzik’, ezért Celofánnal lezárt, hónapok során eltárolt befőtt, savanyúság, stb. üvege veszít a folyadék szintjéből, így a felszínre került kompót (őszibarack, körte, stb,) bebarnulhat a lekvár teteje pedig kiszáradhat.
A termék higiénikus, és az egészségre ártalmatlan.
Kattints az AKCIÓKÉRT! 25.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉK terméket adunk!!!