TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Elektromos eszközök

Minden kis értékű elektromos eszköz, amire a házban és a ház körül szükség lehet, megtalálható ajánlatunkban.

Háztartási elektronika, konyhai elektromos eszközök, a hidegben hősugárzó, a melegben ventilátor, és mindezek működtetéséhez elemek, akkuk, töltők. Kellemes nézelődést kívánunk!

Csupa hasznos, praktikus elektromos eszköz a konyhai munkálatok megkönnyítésére, komfortérzésünk növelésére. A multifunkciós reggeliző állomás a szállodák luxusát vetíti otthonunkba, a digitális mérőkancsó és a fóliahegesztő élménnyé varázsolja a konyhában töltött időt. Gőztisztító, vezeték nélküli csengő, varrógép – csak néhány példa a háztartási elektronika kategória hasznos darabjai közül.
S itt kell szót ejteni a nyugalmunkat megzavaró, bosszantó rágcsálókról és egyéb élőlényekről, amelyek távol tartására is ajánlunk megoldást: elektromos egér- és patkányriasztó, galambriasztó, pókriasztó, szúnyogriasztó jelent segítséget ez ügyben.
Ősztől tavaszig különféle kivitelű hősugárzó, kandalló, tavasztól őszig pedig ventilátorok széles kínálata teszi kellemesebbé napjainkat. Mindezekhez elemek, akkuk töltők is rendelkezésre állnak webshopunk választékában.