TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Háztartási termékek

Rohanó világunkban egyre inkább felértékelődik a háztartási termékek szerepe.

Hosszú az eszközök sora az ollótól a ruhaszárítóig, amelyekkel időt takarítunk meg és hasonlóan hosszan beszélhetnénk a pénztárcánkat kímélő beltéri világítás vagy a csapszűrők és ablakszigetelők hasznáról. Használjuk örömmel ezeket a hatékony, gyors munkavégzést elősegítő, kikapcsolódásunkat kellemessé tevő háztartási kellékeket!

AKCIÓ KERTI ESZKÖZÖK KONYHA TAKARÍTÁS
FÜRDŐSZOBA AUTÓ-KERÉKPÁR KUTYA-CICA PARTY KELLÉK

A háztartási termékek minden igényt kielégítő gazdag kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legkedveltebb darabot. Legjobb helyen jár nálunk, ha használati tárgyat, lakáskiegészítőt, a mindennapi élethez elengedhetetlen eszközt, árut keres.
Fogyóeszköz, mondjuk ha tönkremegy a mérleg, az óra vagy egy vágóeszköz, ha elhasználódik a lakat, eltörik a hamutartó vagy a hőmérő. Igen, az, és hogy ne kelljen sokáig nélkülözni ezeket, árukészletünkből kiválasztva a megfelelőt, gyorsan pótolhatja a hiányzó darabot.
Varázsolja kényelmessé és egyedivé otthonát a lakberendezés, dekoráció tudatos alkalmazásával, esztétikus polcok, tárolók, akasztók, fogasok, dekoratív szemetesek, tároló dobozok, ruháskosár elhelyezésével.
A takarításhoz gumikesztyű, a lekvárfőzéshez befőttesüveg, a kirándulásra szúnyogriasztó, hűtőtáska és jégakku, a szekrény rendjéhez vállfa, ruhatároló a legfontosabb.
Mindezeket és további hasznos háztartási termékek, műanyag áruk, fa, üveg és fólia anyagú eszközök sorát kínáljuk vásárlóinknak.