TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Fürdőszobai eszközök

A fürdőszobai eszközök az utóbbi években kiemelt figyelmet kapnak a járványok és vírusfertőzések okán.

Moss kezet és tisztálkodj gyakran – szólt a mindenkorra érvényes utasítás és szerencsére a háztartási termékek, műanyag áruk és fürdőszobai felszerelések, eszközök kínálatában is megmutatkozik a fejlődés.

AKCIÓ KERTI ESZKÖZÖK HÁZTARTÁS TAKARÍTÁS
KONYHA AUTÓ-KERÉKPÁR KUTYA-CICA PARTY KELLÉK

A fürdőszoba a reggeli felfrissülés és az esti lazulós tisztálkodás helyszíne, mondhatni a fürdőszobai eszközökkel indítjuk és azokkal is zárjuk a napot. A korai órák rohanásában az automata szappanadagolók, színes szappantartók gyorsítják és varázsolják mosolygóssá a készülődést, este a választott mintájú zuhanyfüggönyök az intimitást, a csúszásgátlók, fürdőszoba szőnyegek a biztonságot szolgálják.
A fertőzések elkerülése, a vírusok és baktériumok távoltartása érdekében újra előkerült a tisztasági csomag és a fogkefetartó, a körömkefe, a sarokreszelő, a habkő és a fürdőszivacs. Egészségünk védelmében pedig talp, hát és fej masszírozó van napi használatban. S ha már itt tartunk: a belsőnk mellett a külsőnkre is odafigyelve sminktükör, smink hajfestő és manikűr szett, fésű és kefe is szerepel legnépszerűbb termékeink sorában.
Ezeken kívül további fürdőszobai felszerelések, eszközök nagy választéka találhatók nálunk: szennyestartók és mosdótálak különféle kivitelben, méretben és formában, babafürdetők, gyerekkádak és bilik, WC kefék, WC tetők, kefék és fürdőszivacsok nagy választékban.