TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nagykereskedelem

Ingyenes házhozszállítás 25.000 ft felett

Keresd akciós árainkat

Konyhai eszközök-Műanyag áruk-Háztartási termékek webáruháza

Bogrács és grill eszközök

A szabadtéri sütögetés, bográcsozás élménye a megfelelő bogrács és grill eszközökkel tovább fokozható. Kiindulási alap a bográcsállvány és a rá helyezendő, a készített étel mennyiségéhez igazított zománcozott szeletsütő, bogrács vagy halfőző üst, valamint a BBQ grillsütő jó megválasztása.

Bográcsból és halfőző üstből kínálatunkban a 6 literestől a 13 és 25 literesen át a 60, 70, 80 vagy akár a 100 literes edényzet is megtalálható. Az elkészült ételt stílusosan műanyag vagy zománcozott bogrács tálalókból kínáljuk.
Grillezéshez a kerek, fém grillsütőt ajánljuk, ehhez faszén is fáklyaolaj is elérhető. A gyorsabb megoldást keresők vagy a beltéren grillezni szándékozók számára a mini hordozható grillsütőt, az elektromos grill és fazék kombinációt, az öntöttvas BBQ grillezőt, a tapadásmentes grill sütőlapot vagy a szénnel együtt kapható instant grillezőt javasoljuk.
Halaknak, húsoknak, zöldségeknek a nyeles grillező rács a legjobb választás, de elérhető webshopunkban még sokféle grill eszköz a teleszkópos villás nyárstól a pácoló tálig, ecsetig.
A sütés-főzés utáni mosogatást a grilltisztító kefe és szivacs teszi könnyűvé.